chat
expand_more

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.

clear

Zonnepanelen

De Kracht van Oost-West Zonnepanelen met een 15kW Thuisbatterij

Welkom bij de toekomst van duurzame energie voor uw woning. De combinatie van een Oost-West opstelling van zonnepanelen met een krachtige 15kW thuisbatterij biedt een revolutionaire stap in zelfvoorziening en efficiëntie. Ontdek hoe deze configuratie uw energieverbruik kan transformeren en welke stappen nodig zijn om dit systeem te installeren.

Stap 1: Evaluatie en Ontwerp

Elk project start met een zorgvuldige evaluatie van uw dak en energiebehoeften. Onze experts bepalen de optimale oriëntatie van de zonnepanelen om maximale zonexpositie te garanderen – met panelen gericht naar het oosten en het westen, zodat er gedurende de hele dag energie wordt opgewekt.

Stap 2: Technische Voorbereiding

We analyseren de structuur van uw dak en ontwikkelen een montageplan dat de integriteit van uw dak waarborgt. Voor de 15kW thuisbatterij selecteren we de ideale locatie gebaseerd op toegankelijkheid en veiligheid.

Stap 3: Installatie van Zonnepanelen

Met precisie installeren we de zonnepanelen met een evenwicht tussen de oost- en westzijden van uw dak. Deze opstelling zorgt ervoor dat de energieproductie wordt gespreid over de dag, wat leidt tot een stabielere energieopwekking.

Stap 4: Batterijintegratie

De 15kW thuisbatterij wordt geïntegreerd in uw energienetwerk. Dit krachtige systeem slaat overtollige energie op die door uw zonnepanelen wordt geproduceerd, waardoor u minder afhankelijk wordt van het net en meer bespaart op uw energierekening.

Stap 5: Aansluiting en Configuratie

Ons team zorgt voor de aansluiting van de zonnepanelen en de thuisbatterij op uw elektrische systeem. We configureren de apparatuur voor optimale prestaties en zorgen ervoor dat alles volgens de laatste veiligheidsnormen is geïnstalleerd.

Stap 6: Controle en Optimalisatie

Na de installatie voeren we een grondige controle uit. We testen het systeem en passen de configuratie aan om te verzekeren dat u de beste resultaten behaalt uit uw nieuwe energieoplossing.

Stap 7: Demonstratie en Oplevering

U krijgt een volledige demonstratie van uw nieuwe systeem. We leggen uit hoe u de prestaties kunt monitoren en wat u kunt verwachten in termen van energieopwekking en -opslag.

Stap 8: Nazorg en Support

Ook na installatie staan we voor u klaar. Onze klantenservice en technische support zijn slechts een telefoontje verwijderd voor al uw vragen of onderhoudsbehoeften.

Een oost-west-installatie bij u thuis?

Met deze geavanceerde combinatie van zonnepanelen en thuisbatterij bent u goed op weg naar een groenere, zelfvoorzienende en kostenbesparende toekomst.

Bent u klaar om de stap te zetten naar een efficiëntere en duurzamere energieoplossing voor uw huis? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en begin het pad naar energieonafhankelijkheid.

Prijs ontvangen?
Vraag hier je offerte:

100% privacy gegarandeerd.

Scroll to top