chat
expand_more

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.

clear

Bij Energie Group werken wij alleen maar samen met de beste zonnepanelenmerken, waaronder Bauer Solar, een toonbeeld van Duitse kwaliteit en innovatie. Bauer Solar is toegewijd aan het leveren van zonnepanelen die niet alleen krachtig en efficiënt zijn, maar ook duurzaam en betrouwbaar.

Over Bauer Solar

Bauer Solar zonnepanelen zijn voorzien van de nieuwste bifaciale N-Type halfceltechnologie, wat zorgt voor extra opbrengsten tot 30%. Deze technologie, samen met dubbele beglazing, zorgt voor maximale brandbeveiliging en robuustheid van de zonnepanelen.

De zonnepanelen van Bauer Solar worden geleverd met een product- en prestatiegarantie van tot wel 30 jaar, wat hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid benadrukt. Bauer Solar ondergaat voortdurend interne kwaliteitscontroles en heeft meerdere certificeringen ontvangen, wat zorgt voor optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Premie 2024

Prijs ontvangen? Vraag hier je offerte:

100% privacy gegarandeerd.

Waarom kiezen voor Bauer Solar zonnepanelen?

 • Kwaliteitsverzekering
  De hoge kwaliteit van hun producten wordt gewaarborgd door continue interne tests en evaluaties door gecertificeerde externe instanties.

 • Zonnepanelen
  De hoogwaardige modules van Bauer bieden optimale opbrengsten en een gegarandeerde levensduur.

 • Cijfers, gegevens, feiten
  Als fabrikant sinds 1985, hebben ze meer dan 3.000 MW module vermogen geïnstalleerd en verkocht, met een uitzonderlijk laag klachtenpercentage van minder dan 0,017%.

 • Module productie
  Met een productiecapaciteit van meer dan vijf gigawatt, verspreid over drie verschillende locaties, benadrukken ze hun productiekracht en veelzijdigheid.

Zonnepanelen Bauer
Voordelen Nadelen
20 jaar productgarantie - 30 jaar bij glasmodules
Klein beschikbaar aanbod
25 jaar lineaire prestatiegarantie - 30 jaar bij glasmodules
Uitmuntende kwaliteit
Continue interne kwaliteitscontrole
Gecertificeerd merk
Scherpe prijs
17 jaar ervaring
Duits familiebedrijf
Productie in eigen handen

Bauer Solar zonnepanelen: de vier varianten

1. Bauer Premium Protect 420 – 430 W
Uitgerust met de nieuwste bifaciale N-Type halfceltechnologie is dit de krachtigste module. De bifaciale halfcellen maken een extra opbrengst tot 30% mogelijk. De glas-glas serie voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en is zeer robuust dankzij de dubbele beglazing, wat resulteert in verminderd prestatieverlies en een product- en prestatiegarantie van 30 jaar.

Bauer Premium protect

2. Bauer Premium Protect 395 – 405 W 
De instapmodule in de glas-glas serie heeft de hoogste veiligheidsnormen en veerkracht dankzij de dubbele beglazing en tot 30% meer opbrengst dankzij de bifaciale halfcellen. Bovendien is er op deze soort zonnepanelen een product- en prestatiegarantie van 30 jaar.

Bauer Premium protect

3. Bauer SuperBlack 395 – 405 W
Kwaliteit, prestaties en esthetiek komen hier samen in één module. De SuperBlack is de elegante en krachtige oplossing voor aantrekkelijke, moderne fotovoltaïsche systemen.

Bauer SuperBlack

4. Bauer Performance 400 – 410 W
Dit soort zonnepanelen is de klassieker voor alle toepassingsgebieden. Gecertificeerde kwaliteit en halfceltechnologie zorgen hier voor betrouwbare prestaties tot 410 Wp.

Bauer PERFORMANCE

Kies voor een groenere toekomst met Bauer Solar Zonnepanelen via Energie Group. Zet de stap naar duurzame energie en vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Scroll to top