chat
expand_more

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.

clear

Optimaliseer jouw groene energie met Canadian Solar zonnepanelen

Bij Energie Group zijn we trots om hoogwaardige Canadian Solar zonnepanelen aan te bieden, een naam die synoniem staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid in de wereld van zonne-energie. Ontdek hoe de toonaangevende Canadian Solar zonnepanelen jou kunnen voorzien van hoogwaardige zonne-energieoplossingen die niet alleen jouw energiekosten verlagen, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Over Canadian Solar zonnepanelen

Canadian Solar is een wereldwijd erkende naam in de zonne-energie-industrie. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd door hoogwaardige zonnepanelen te leveren die betrouwbaarheid en efficiëntie combineren. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Canadian Solar zich gevestigd als een van ‘s werelds grootste en meest vertrouwde fabrikanten van zonne-energieproducten.

Canadian Solar biedt een breed scala aan zonnepanelen die geschikt zijn voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen. Hun innovatieve technologieën en strenge kwaliteitsnormen zorgen voor duurzame en krachtige prestaties, zelfs in veeleisende omgevingen.

Waarom kiezen voor Canadian Solar?

  • Hoge efficiëntie: Canadian Solar zonnepanelen behalen uitstekende energieopbrengsten, waardoor je meer energie kunt genereren en besparen.

  • Betrouwbaarheid: Met strenge kwaliteitscontroles en een solide garantie, kan je vertrouwen op de duurzaamheid van Canadian Solar panelen.

  • Milieuvriendelijk: Kiezen voor zonne-energie met Canadian Solar draagt bij aan een groenere toekomst en vermindert jouw CO2-uitstoot.

  • Uitgebreide keuze: Canadian Solar biedt diverse panelen die aan jouw specifieke behoeften en budget voldoen.

  • 25 jaar opbrengstgarantie: Canadian Solar biedt een uitzonderlijke garantie van 25 jaar op de prestaties van hun zonnepanelen, wat getuigt van hun vertrouwen in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun producten.

Prijs ontvangen? Vraag hier je offerte:

100% privacy gegarandeerd.

Voordelen Nadelen
Productie in eigen handen
Relatief laag rendement (17%)
Sterke prijs-kwaliteit verhouding
Slechts 10 jaar productgarantie
Kwaliteitscontrole op 359 punten
Meer beschikbare oppervlakte nodig
Ruim aanbod
Minimaal rendementsverlies
Getest in extreme omstandigheden
Goedkoper dan meeste Tier 1 panelen
25 jaar opbrengstgarantie
Verzekerde garantie

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en een vrijblijvende offerte aan te vragen. Samen kunnen we werken aan een schonere, groenere toekomst met Canadian Solar zonnepanelen. Kies voor efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid, kies voor Canadian Solar met Energie Group.

Canadian Solar

Lees hier meer over onze andere zonnepanelen merken

Energie Group

JA Solar zonnepanelen: efficiëntie en duurzaamheid gecombineerd

LONGi Solar

Ontdek LONGi Solar zonnepanelen

Jinko Solar

Ontdek Jinko Solar zonnepanelen

DMEGC Solar

Ontdek DMEGC Solar zonnepanelen

Denim Solar

Denim zonnepanelen: innovatie en kwaliteit voor jouw dak

Bauer Solar

Ontdek Bauer Solar zonnepanelen

Scroll to top