chat
expand_more

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.

clear

Alles wat je moet weten over Bauer Solar zonnepanelen

Tegenwoordig is groene energie, en voornamelijk zonne-energie, erg populair. Er zijn veel verschillende merken zonnepanelen waardoor het kiezen van de juiste lastig kan zijn. Bij Energie Group werken wij alleen met de allerbeste merken, zoals Bauer Solar.

Over het merk Bauer

Bauer is een bedrijf uit Duitsland dat al sinds 2003 zonnepanelen produceert. Ze zijn bekend om hun uitstekende kwaliteit en aandacht voor detail. In de afgelopen 17 jaar heeft Bauer al meer dan 4000 succesvolle installaties voorzien van zonnepanelen, voor zowel bedrijven als commercieel gebruik.

Bauer is een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van betrouwbare en duurzame zonnepanelen. Ze garanderen hun klanten niet alleen kwaliteit, maar ook betrouwbaarheid en een bovengemiddelde opbrengst. Of je nu een groot of een klein dak hebt, Bauer zorgt altijd voor de juiste zonnepanelen aangepast aan jouw situatie.

De soorten zonnepanelen van Bauer

Bauer gebruikt unieke materialen en technieken om zonnepanelen te maken. Ze produceren voornamelijk zwarte monokristallijne zonnepanelen met een piekvermogen tot 280 Watt. Bovendien blijft Bauer keer op keer hun zonnepanelen vernieuwen. Zo zorgen ze ervoor dat de panelen makkelijk te installeren zijn en over nieuwe toepassingsmogelijkheden beschikken. Daarbij bieden ze ook een uitzonderlijke productgarantie van 20 jaar op hun producten, wat extra zekerheid biedt voor jouw investering.

De voor- en nadelen van Bauer zonnepanelen

Bauer zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit, gaan lang mee en hebben een goede garantie. Dit maakt Bauer een goede keuze voor iedereen die wil investeren in zonne-energie. Hieronder hebben wij de voor- en nadelen van de Bauer zonnepanelen voor jou opgesomd:

Voordelen Nadelen
20 jaar productgarantie - 30 jaar productgarantie bij glasmodules
Klein beschikbaar aanbod
25 jaar lineaire prestatiegarantie - 30 jaar prestatiegarantie bij glasmodules
Uitmuntende kwaliteit
Continue interne kwaliteitscontrole
Gecertificeerd merk
Scherpe prijs
17 jaar ervaring
Duits familiebedrijf
Productie in eigen handen

Klaar om te investeren in de toekomst met zonne-energie? Vraag hier dan een gratis, op maat gemaakte offerte aan! 

Bauer Solar
Previous Post

Ontvang jouw zonnepanelenpremie tot eind 2023

Scroll to top