chat
expand_more

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.

clear

Alles wat je moet weten over Canadian Solar zonnepanelen

Vandaag de dag is groene energie niet meer weg te denken, en zonne-energie speelt hierin een belangrijke rol. Er zijn talloze merken en soorten zonnepanelen beschikbaar, wat de keuze voor de juiste zonnepanelen moeilijk kan maken. Energie Group focust zich daarom op het aanbieden van alleen maar de beste zonnepaneelmerken, waaronder Canadian Solar.

Over het merk Canadian

Canadian is opgericht in 2001 en heeft zich wereldwijd verspreid met vestigingen in meer dan 24 landen. De productie vindt plaats in Canada en China en is geheel in eigen handen, wat bijdraagt aan de uitstekende kwaliteit van de zonnepanelen.

De zonnepanelen van Canadian zijn populair in meer dan 50 landen en worden daarbij hoog gewaardeerd door Belgische installateurs, vooral voor commerciële projecten. De combinatie van prijs, design en kwaliteit maakt deze panelen een ideale optie.

Soorten Canadian panelen

Canadian Solar biedt een breed scala aan zonnepanelen, waaronder monokristallijne en polykristallijne panelen. Deze hebben een lager rendement dan andere topmerken waardoor je meer oppervlakte zal nodig hebben voor het plaatsen van een installatie. 

Net zoals andere topmerken, hebben Canadian zonnepanelen verschillende series zoals Dymond, SuperPower en MaxPower, elk met unieke voordelen en eigenschappen. Deze series staan bekend om te zorgen voor minimaal rendementsverlies. 

Elke serie van zonnepanelen heeft hun eigen kwaliteiten:

  • Dymond serie: zijn de meest resistente zonnepanelen en zijn bestand tegen de zwaarste hagel, stormen en hoge UV-straling.
  • SuperPower serie: hebben een vermogen van 290 Watt tot 300 Watt per paneel en zijn ontwikkeld om te presteren in slechtere weersomstandigheden zoals bewolking en lage UV-straling.
  • MaxPower serie: zijn uitgerust met 72 zonnecellen, wat zorgt voor een hoger rendement. Ze hebben een vermogen van 310 Watt tot 340 Watt. 
  • All-Black serie: hebben een vermogen tussen 265 Watt en 295 Watt en behalen het maximaal rendement in minder zonnige gebieden. 

De voor- en nadelen van Canadian zonnepanelen

Canadian zonnepanelen zijn bekend om hun betrouwbaarheid en uitstekende prestaties. Ze bieden een uitgebreide garantie, wat hun aanbod nog aantrekkelijker maakt. Het merk heeft niet alleen een sterke positie in de markt, maar wordt ook erkend voor het leveren van kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Hieronder hebben we de voor- en nadelen van de Canadian zonnepanelen voor jou opgesomd:

Voordelen Nadelen
Productie in eigen handen
Relatief laag rendement (17%)
Sterke prijs-kwaliteit verhouding
Slechts 10 jaar productgarantie
Kwaliteitscontrole op 359 punten
Meer beschikbare oppervlakte nodig
Ruim aanbod
Minimaal rendementsverlies
Getest in extreme omstandigheden
Goedkoper dan meeste Tier 1 panelen
25 jaar opbrengstgarantie
Verzekerde garantie

Canadian Solar is een merk dat zich heeft bewezen in de zonne-energie-industrie. Met hun uitgebreide aanbod, toewijding aan kwaliteit en sterke marktpositie, zijn ze een uitstekende keuze voor iedereen die overweegt te investeren in zonnepanelen.

Klaar om te investeren in de toekomst met zonne-energie? Vraag hier dan een gratis, op maat gemaakte offerte aan! 

Canadian Solar
Previous Post

Ontvang jouw zonnepanelenpremie tot eind 2023

Scroll to top