chat
expand_more

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.

clear

Alles wat je moet weten over de Huawei omvormers

Bij het installeren van zonnepanelen is de omvormer een essentieel onderdeel. Maar hoe kies je de juiste omvormer en waar moet je op letten bij de aankoop? Het is belangrijk om te kiezen voor een omvormer van topkwaliteit, zoals van het merk Huawei.

Huawei: een innovatief merk in zonne-energie

Huawei, vooral bekend om zijn smartphones, heeft ook een belangrijke plek veroverd in de productie van omvormers voor zonnepanelen. Met meer dan 30 jaar expertise in digitale informatietechnologie, biedt Huawei geavanceerde en intelligente PV-oplossingen aan. Door de integratie van AI en Cloud in hun technologieën, garandeert Huawei een optimale energieproductie, efficiëntie, en betrouwbaarheid. Huawei blijft zich inzetten voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen, met als doel hernieuwbare energie toegankelijker te maken voor iedereen.

Soorten Huawei omvormers

Huawei-omvormers staan bekend om hun hoge kwaliteit en diversiteit. In het begin boden ze voornamelijk zwaardere omvormers aan die vooral geschikt waren voor grootschalige installaties, maar sinds 2018 bieden ze ook 1-fase omvormers aan, variërend van 1 tot 5 kW. Deze omvormers zijn, met hun hoge beschermingsgraad, ook geschikt voor plaatsing buitenshuis.

De omvormer functioneert als het kloppende hart van de zonne-installatie, waarbij de Huawei SUN2000L KTL omvormer de DC-stroom die geproduceerd is door de zonnepanelen omzet in bruikbare AC-stroom voor huishoudelijke apparaten.

Huawei omvormer

Huawei omvormers: de voordelen en nadelen opgesomd

Huawei’s jarenlange expertise in de energiesector zorgt voor kwaliteit van hun omvormers. Ze zijn ontworpen met een visie op de toekomst: één enkele omvormer die functioneert met één batterij en één optimizer, allemaal toegankelijk via één gebruiksvriendelijke app. Dit maakt de Huawei omvormers een toonbeeld van gebruiksgemak!

Voordelen Nadelen
Optimalisatie van elektriciteitskosten
Beperkt aanbod
Modulair ontwerp
Installatie enkel door erkend installateur
Meer energie met individuele smart string ESS power optimizers
Volledig future-proof
Batterij-interface
One-Fits-All oplossing
Actieve vlagboombeveiliging
Esthetisch compacte toestellen

Klaar om te investeren in de toekomst met zonne-energie? Vraag hier dan een gratis, op maat gemaakte offerte aan! 

Previous Post

Ontvang jouw zonnepanelenpremie tot eind 2023

Scroll to top