chat
expand_more

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.

clear

Alles wat je moet weten over JA Solar zonnepanelen

Vandaag de dag is groene energie niet meer weg te denken, met voornamelijk zonne-energie die hier een groot deel van uitmaakt. Door een overvloed aan merken en types zonnepanelen, vraag je je waarschijnlijk af: welke zonnepanelen zijn nu juist de beste keuze? Bij Energie Group kiezen wij enkel en alleen voor de beste zonnepanelenmerken, waaronder JA Solar.

Over het merk JA Solar

JA Solar, een prominente speler uit China, is niet zomaar een producent van zonnecellen en -panelen. Het is een wereldwijd erkend merk, dat behoort tot de grootste fabrikanten ter wereld. Hoewel het bedrijf relatief jong is, heeft het een indrukwekkende groei doorgemaakt, met een wereldwijde klantenbasis die zich uitstrekt van België tot de Verenigde Staten.

JA Solar heeft zich gevestigd als een betrouwbare en innovatieve speler die voortdurend evolueert om te voldoen aan de dynamische eisen van de markt.

Soorten JA Solar panelen

JA Solar biedt een uitgebreid assortiment van topkwaliteit, variërend van monokristallijne tot polykristallijne zonnepanelen, geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Hun aanbod is divers en innovatief. Het populairste paneel is het JAM6-60/SI paneel, bekend om zijn efficiëntie en compact design.

JA Solar zet zich in voor kwaliteit, met een productieproces dat uitsluitend gebruikmaakt van hun eigen zonnecellen, wat resulteert in superieure zonnepanelen. Hun voortdurende inzet voor onderzoek en ontwikkeling zorgt voor producten die aan de hoogste standaarden voldoen.

JA Solar

JA zonnepanelen: de voor- en nadelen opgesomd

Het kiezen van het juiste merk en type zonnepaneel vereist een zorgvuldige afweging van de voor- en nadelen. Bij Energie Group helpen we je graag bij het maken van een geïnformeerde keuze door alle voor- en nadelen voor jou op te sommen: 

Voordelen Nadelen
Lage installatiekosten
Jong bedrijf
Kwaliteitsvolle zonnepanelen
Slechts 10 jaar fabrieksgarantie
Betrouwbare partner
Gecertificeerd merk
Uitstekende prestatie bij weinig licht
100% zelfreinigend
Bestand tegen zware weersomstandigheden
25 jaar vermogensgarantie

Klaar om te investeren in de toekomst met zonne-energie? Vraag hier dan een gratis, op maat gemaakte offerte aan!

Previous Post

Ontvang jouw zonnepanelenpremie tot eind 2023

Scroll to top