chat
expand_more

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.

clear

Alles wat je moet weten over Jinko zonnepanelen

Vandaag de dag is groene energie niet meer weg te denken, met voornamelijk zonne-energie die hier een groot deel van uitmaakt. Door een overvloed aan merken en types zonnepanelen, vraag je je waarschijnlijk af: welke zonnepanelen zijn nu juist de beste keuze? Bij Energie Group kiezen wij enkel en alleen voor de beste zonnepanelenmerken, waaronder Jinko.

Over het merk Jinko

Jinko is een wereldleider in de productie van Tier 1 zonnepanelen. Sinds de oprichting in 2006 heeft dit bedrijf een sterke plaats veroverd in de zonne-energie industrie. Met productiefaciliteiten verspreid over China, Maleisië, Portugal en Zuid-Afrika, en een wereldwijd distributienetwerk, staat Jinko voor kwaliteit én betrouwbaarheid.

Jinko’s aanbod is uitgebreid en geschikt voor zowel residentiële als commerciële installaties. Hun zonnepanelen zijn daarbij gecertificeerd volgens strenge kwaliteitsnormen, wat bijdraagt aan hun langdurige betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties.

Soorten Jinko zonnepanelen

Jinko maakt veel verschillende soorten zonnepanelen zoals de Eagle, Cheetah en Swan series. Elk van die series bestaat uit panelen met verschillende capaciteiten. Bijvoorbeeld: 

  • Cheetah Dual 60M model: heeft een piekvermogen van 325W en een rendement van 19,5%
  • Cheetah Dual 72M model: heeft een piekvermogen van 395W en een rendement van 19,7%
  • JKMP-60 model: behoort tot één van de best verkochte polykristallijne zonnepanelen. Het heeft een piekvermogen van 265 kWh en een maximaal rendement van 16,2%.
Jinko Solar

De voor- en nadelen van Jinko

Wat onderscheidt Jinko’s zonnepanelen van de rest? We hebben de voor- en nadelen van Jinko zonnepanelen voor jou op een rijtje gezet:

Voordelen Nadelen
Krachtige bi-faciale panelen
Slechts 10 jaar productgarantie
Sterke prijs-kwaliteit verhouding
Pmax waarde van -0.36%/°C
25 jaar vermogensgarantie
Hoge efficiëntie
Mechanisch sterke panelen
#6 in top 10 beste zonnepanelen merken
Wereldwijd gekend merk
Wereldwijde distributie
Continu gekeurd productieproces
Uitgebreid aanbod
Gecertificeerd merk
Uitstekende prestatie bij weinig licht

Jinko is niet alleen de grootste zonnepanelenfabrikant ter wereld, maar behoort ook tot de top 10 zonnepanelenmerken wereldwijd. Hun panelen zijn een waardevolle investering, die kwaliteit bieden, zelfs binnen een beperkt budget.

Klaar om te investeren in de toekomst met zonne-energie? Vraag hier dan een gratis, op maat gemaakte offerte aan! 

Previous Post

Ontvang jouw zonnepanelenpremie tot eind 2023

Scroll to top