chat
expand_more

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.

clear

Alles wat je moet weten over LONGi Solar zonnepanelen

Ben jij op zoek naar monokristallijne zonnepanelen van topkwaliteit voor jouw dak? LONGi staat wereldwijd aan de top in de productie van mono zonnecellen en panelen. Bij Energie Group richten we ons dan ook op samenwerking met alleen de beste merken in de industrie, zoals LONGi.

Over het merk LONGi

LONGi is een pionier en wereldleider in monokristallijne zonnecellen en panelen. Met hoofdkantoren verspreid over China, Japan, Europa, Noord-Amerika, India, Maleisië, Australië en Afrika, hebben ze netwerken over de hele wereld.

LONGi zonnepanelen staan synoniem voor innovatie en kwaliteit. Door hun voortdurende inzet voor productinnovatie en het doorbreken van technologische grenzen, hebben ze een toppositie veroverd in de zonnepanelenindustrie en beheersen ze meer dan een kwart van de wereldmarkt met hun productie.

Soorten LONGi zonnepanelen

LONGi produceert monokristallijne zonnepanelen en heeft hierdoor enkel mono-panelen in hun assortiment. In totaal zijn er 3 soorten panelen met een verschillend vermogen van 300 Wp tot 445 Wp.

  • Mono Black
  • Mono WB
  • Mono Dua 

Deze panelen zijn bestendig tegen zware weersomstandigheden. 

Voordelen van LONGi zonnepanelen

Met een productgarantie van 10 jaar en een vermogensgarantie van 25 jaar, positioneert LONGi zich als de leider in monokristallijne oplossingen. Maar waarom zou je nog voor dit merk moeten kiezen? Wij hebben voor jou de voor- en nadelen van LONGi zonnepanelen op een rijtje gezet: 

Voordelen Nadelen
10 jaar productgarantie
Klein aanbod - enkel monokristallijn
25 jaar vermogensgarantie
Uitmuntende kwaliteit
Wereldleider in monokristallijne oplossingen
20 jaar ervaring
Hoog vermogen

Klaar om te investeren in de toekomst met zonne-energie? Vraag hier dan een gratis, op maat gemaakte offerte aan! 

Previous Post

Ontvang jouw zonnepanelenpremie tot eind 2023

Scroll to top